fbpx

Despre noi

Prezenți din 2011

Suntem prezenți din 2011 pe piața sistemelor telematice, așadar, cu o experiență de peste 13 ani, Echipa Easy Track Monitorizare din Timișoara îți oferă o gamă largă de produse și servicii care întâlnesc cele mai înalte exigențe ale clienților.

Inovația este cheia menținerii și a creșterii companiei de la un an la altul pe o piață extrem de dinamică cu tot mai mulți jucători prezenți, astfel ne-am concentrat pe rezolvarea problemelor majore ale clienților noștri: consumul excesiv de combustibil și furtul de carburant. Am venit în întâmpinarea clienților cu soluția noastră, Sonda Litrometrică Digitală cu comunicare Bluetooth. La un preț accesibil, sonda oferă informații precise despre: cantitatea de combustibil din rezervor, nivelul de combustibil rămas, alimentări, consum, furturi. Acest produs te ajută de asemenea să reduci costurile cu combustibilul, să previi furtul de combustibil și să monitorizezi eficient consumul de combustibil.

Sonda Litrometrică este un produs independent de tipul autovehiculului monitorizat. Cu ajutorul ei monitorizăm în prezent aproape orice rezervor de motorină, de la bazinele stationare de mii de litrii, la cisterne și locomotive; de la cele montate pe utilaje vechi si basculante ROMAN, până la camioane de ultimul tip ce doar au părăsit poarta fabricii.

În paralel am depus eforturi pentru a oferi o platformă Software cât mai ușor de folosit, utilizatorul putând astfel să vizualizeze în timp real datele fiecărui autovehicul. Platforma Software a evoluat continuu transformându-se într-o Platformă de Management al Flotei și a înglobat sisteme de alertare, raportare, identificare și management șoferi, plată HUGO, interconectare TIMOCOM, e-Track, PROJECT44, SIXFOLD, SHIPPEO, TRANSPOREON, etc. În plus platforma conține și aplicatii ERP client ce oferă access API dedicat.

Folosind echipamentul GPS adecvat putem de asemenea să accesăm datele CAN ale autovehiculului și să urmărim parametrii de funcționare, să analizăm stilul de condus al șoferului dar și să descărcăm automat cardul șoferului și tahograful.

Platforma software folosită de 24gps.ro este o una robustă ce are la bază aplicația Wialon.

Wialon este o aplicație care monitorizează la nivel mondial peste 3,5 milioane de unități. Aplicația rulează în browserul web, folosind technologie de ultima generație și se poate accesa de pe orice dispozitiv, PC, tableta sau chiar telefon mobil, independent de sistemul de operare sau locația utilizatorului.

Aplicația mobilă este dezvoltată atât pentru Android cât și pentru IOS, permițând monitorizarea avansată a flotelor și oferind indicații precise legate de poziția, viteza, consumul atât în ziua curentă cât și în trecut. De asemenea aplicația permite rularea de rapoarte, trimiterea și primirea de notificări, partajarea locației unui autovehicul pe o perioada definită și multe altele.

Nici monitorizarea semiremorcilor nu a fost lăsată deoparte. Special pentru semiremorci am dezvoltat o soluție compactă capabilă să funcționeze fără alimentare externă până la 20 de zile. Astfel, le putem monitoriza cu succes în timp ce sunt transportate cu trenul dintr-un colț al Europei în altul. Putem oferi cu precizie informații despre poziția, viteza, închiderea/deschiderea ușilor semiremorcii și chiar identificarea capului tractor la care este cuplată.

Ce v-am relatat până acum sunt o parte a produselor cu care ne mândrim. Pe lângă soluțiile tehnice, prin seriozitate, promtitudine, corectitudine și devotament ne diferențiem de concurență, dezvoltând cu partenerii noștrii relații comerciale de lungă durată. Creștem împreună cu ei, succesul lor fiind și succesul nostru! Le mulțumim tuturor pentru încredera acordată ți le dorim sănătate, inspirație și încredere în propriile forțe.

Cosmina Maria Murgulescu – Director Vânzări

Îți prezentăm câteva din Soluțiile și Proiectele noastre

Soluţii performante și complete de monitorizare FLOTE AUTO

• GPS localizare autovehicul în timp real, tehnologie 4G , comunicare BLUETOOTH, ALL-IN-ONE

• GPS monitorizare semiremorci, remorci, utilaje cu acumulator integrat – autonomie 15 zile – 2 ani

• Activitate șofer în timp real – citire date direct din tahograful camionului

• Sondă litrometrică digitala cu / fara fir – monitorizare nivel și consum carburant

• Sondă litrometrică digitala industrială , cu / fara fir – monitorizare nivel și consum carburant rezervoare de mari dimensiuni/cisterne/locomotive

• Descărcare automat si pe mail de la distanţă card șofer + date tahograf

• Acces facil API, suport tehnic implementare, constant, continuu